elegiancattery@gmail.com

© ElegianDesign 2015 [ www.elegiandesign.com ]

Kissani ovat ensinnäkin erittäin rakastettuja perheenjäseniä ja elävät vapaana kotona. Meillä on myös muutama häkki, joita käytän tarvittaessa ainoastaan uusien kissojen karanteeniin tai mahdollisen sairaan kissan erottamiseen muista. Odottavat emot erotan omaan rauhaansa ilman muita kissoja raskauden viimeisiksi viikoiksi sekä pentujen kanssa synnytyksen jälkeen. Uudet kissat, urokset, naaraat ja pennut ovat aina toisistaan erillään, talon ala- ja yläkerran eri alueisiin jaettuina. Vaihdan alueita säännöllisesti, jotta kissat eivät kyllästy.

Osa ovistamme on korvattu läpinäkyvillä pleksilasisilla puoliovilla, näin ilma kiertää talossa ja kissat voivat seurata mitä kodin muilla alueilla tapahtuu. Meillä on myös yksi huone parvekkeella pyhitetty ainoastaan kissoille pentu-/leikkihuoneeksi.

Kasvatan PERSIALAISIA ja EXOTICEJA pienimuotoisesti kotonamme CFA rekisteröidyllä kasvattajanimellä ELEGIAN. Kissalamme eli siis kotimme sijaitsee nykyään Paviassa Pohjois-Italiassa, lähellä Milanoa. Pentujeni tuonti onnistuu tarvittaessa mukanani myös Helsinkiin. Suurin rakkauteni ja pää-asiallinen kiinnostuksen kohteeni ovat sini- & erivärisilmäiset valkolaikku persialaiset ja exoticit.

Tervetuloa sivuilleni!

PERSIALAISET/EXOTICIT ovat suurihoitoisempi rotu, joten haluan varmistaa, että kaikki pentuni pääsevät parhaisiin mahdollisiin koteihin, joko vastuuntuntoisille kasvattajille tai lemmikki-koteihin, joissa omistajilla on intohimoa ja kiinnostusta oikeaan hoitoon.

 

Kysymyksissä ja ollessasi kiinnostunut pennuistani voit ottaa yhteyttä osoitteella: elegiancattery@gmail.com

Susanna

TURKINHOITO

RUOKINTA

TERVEYS

Päiväsaikaan kun ulkona ei ole liian kuuma tai kylmä kissoilla on pääsy kahdelle kissa-turvalliselle parvekkeelle. Kaikki kotonamme on mietitty kissat mielessä pitäen ja kaikissa ikkunoissa sekä parvekkeilla on vahvat metallireunustetut verkot, jotta kissat eivät vahingossa pääse ulos.

Kissamme ovat FIV/FeLV/PKD DNA negatiivisiä sekä säännöllisesti eläinlääkäritarkistettuja ja testattuja loisten ja sienen (microsporum canis) varalta. Osallistun mahdollisuuksieni mukaan eläinlääkäriluennoille & muihin informatiivisiin kissatapahtumiin sillä kissojeni terveys ja onnellisuus on aina ensimmäinen prioriteettini. Hyvä hygienia ja turkinhoito on myös erittäin tärkeää. Alapuolella olevista linkeistä saat tarkempaa tietoa siitä mitä kissani syövät ja mitä tuotteita tällä hetkellä käytän turkinhoidossa sekä mitä testejä kissoilleni säännöllisesti teetän.